loading

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ E-SHOP ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ VIDEO MARKETING.

Στην Make Ad αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων, για e-shop, εταιρικές ιστοσελίδες, online καταλόγους, ιστοσελίδες όπως: Skroutz.gr, BestPrice.gr, Etsy.com ή Social Media (Facebook, Instagram, Pinterest κ.α.) σε χαμηλές τιμές.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε σωστά τα προϊόντα σας, η σελίδα σας να αντικατοπτρίζει τον επαγγελματισμό σας, ο πελάτης σας να έχει την δυνατότητα να εστιάσει στο προϊόν ή στη χρήση αυτού, να δει τις λεπτομέρειές του, το αποτέλεσμα να είναι όμορφο και ελκυστικό για αυτόν ώστε στο τέλος το προϊόν να καταλήξει στο καλάθι των αγορών του.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της φωτογράφισης μας δίνει την αυτοπεποίθηση να είμαστε σίγουροι ότι θα αναδείξουμε με κατάλληλες λήψεις και σε περιβάλλον σωστού φωτισμού κάθε ανταγωνιστικό χαρακτηριστικό του προϊόντος σας.

Σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε τις αρχές του digital marketing, με το αποτέλεσμα τις υψηλής ποιότητας φωτογράφισης. Παρακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις και για αυτό τον λόγο μπορούμε να δώσουμε μια διαφορετική ματιά και να σας προτείνουμε την πιο ταιριαστή λύση.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ.

Η φωτογράφιση προϊόντων γίνεται στο studio μας αλλά και στον χώρο σας, στην ημερομηνία που επιθυμείτε.
Στην συνέχεια επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες με προοπτική να εισαχθούν στην ιστοσελίδα ή σε κάποιο έντυπο υλικό που θα θέλατε να εκτυπώσετε για διαφημιστικούς λόγους.

SEO ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.

H Make Ad σας δίνει το πλεονέκτημα να παραλάβατε τα αρχεία των φωτογραφιών σας με σωστές λεζάντες και με τα κύρια keywords του αντικειμένου σας, ώστε να είναι optimize για το σωστό SEO που απαιτείται για την σελίδα σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΡΟΧΕΣ

Λευκό φόντο.

Η ιδανική επιλογή για ιστοσελίδες και e-shop. Έχοντας λευκό φόντο σε όλα τα προϊόντα δίνεται την αίσθηση στον χρήστη μιας καθαρής ματιάς και ταυτόχρονα μιας πολυτέλειας.

Διάφανο φόντο.

Η ιδανική λύση για καταλόγους, μενού και περιοδικά
Οι δυνατότητες που δίνονται με αυτόν τον τρόπο είναι πολλές. Μπορείτε να ενσωματώσετε στην φωτογραφία διαφορετικά background, κείμενα, κολλάζ ή άλλες φωτογραφίες.

Ομαδική ή και θεματική φωτογράφιση προϊόντων.

Ομαδική φωτογράφιση, περισσότερα από 2 προϊόντα στην ίδια φωτογραφία π.χ. μία σειρά καλλυντικών. Επιπλέον η φωτογράφιση μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο της επιλογής σας (η θεματική φωτογράφιση είναι ιδανική για τα social media). Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να σας προτείνουμε χώρους ή και θέματα, αλλά το κυριότερο, μπορούμε να σκηνοθετήσουμε το concept.

Φωτογράφιση προϊόντων ειδικής επεξεργασίας με Photoshop.

Διαφανή υλικά, γυαλί, και οτιδήποτε γυαλιστερά αντικείμενα απαιτούν πολλές φορές ειδικό φωτισμό, πολλές δοκιμές και σίγουρα ειδική επεξεργασία με Photoshop. Αντικείμενα με αντανακλάσεις μεταβάλλουν το κόστος.

Video από υλικό της φωτογράφισης.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μικρά βιντεάκια από το υλικό της φωτογράφισης που θα είναι ιδανικά για την προώθησή τους στα social media.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν αποκλειστικά σε εσάς και δεν μπορούν να πωληθούν σε τρίτο ή να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε χωρίς πρώτα τα γραπτή σας άδεια.

Ζητήστε μας προσφορά.

Το κόστος της φωτογράφισης των προϊόντων υπολογίζεται με την ποσότητα των προϊόντων και έχει ως εξής:

- 50 - 100 φωτογραφίες 2€ ανά φωτογραφία.
- 100 - 200 φωτογραφίες 1,7€ ανά φωτογραφία.
- 200 και πάνω 1,5€ ανά φωτογραφία.

Minimum χρέωση στούντιο 70€.

Στις περιπτώσεις πολλών τεμαχίων γίνονται σημαντικές εκπτώσεις. Οι σταθερές συνεργασίες έχουν σίγουρα έκπτωση στην τελική τιμή.

Σε περιπτώσεις φωτογράφισης μαγειρεμένων φαγητών, οι τιμές θα πρέπει να συμφωνηθούν για την κάλυψη των έξτρα αναγκών.

video marketing στα social media

Οι υπηρεσίες μας σχετικά με το Video Marketing

Η MAKE AD σχεδιάζει, υλοποιεί και αναδεικνύει την εταιρική σας εικόνα μέσα από το video marketing.

Αναλαμβάνουμε, τον σχεδιασμό, τη δημιουργία σεναρίου, την οργάνωση παραγωγής, τις εσωτερικές ή εξωτερικές λήψεις, το μοντάζ, το voice over (σπικάζ), τον ήχο και τη μουσική. Σε εσάς δίνουμε το τελικό αποτέλεσμα στην κατάλληλη μορφή, ανάλογα με το δίκτυο όπου θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

Η προώθησή του στα social media γίνεται από εσάς. Σε περίπτωση όμως που σας ενδιαφέρει, μπορούμε να αναλάβουμε το marketing, κάνοντας τη μελέτη, τη στρατηγική, το στήσιμο της διαφήμισης, την προώθηση, το advertising campaign, την παρακολούθηση και, τέλος, σας δίνουμε τα αποτελέσματα του.

Fun Video

Οι χρήστες θα μοιράσουν πιο εύκολα ένα video με ψυχαγωγικό περιεχόμενο και αστείες στιγμές.

Video CV

Το video CV αρχίζει να καθιερώνεται διεθνώς ως ένα νέο πρότυπο αποστολής βιογραφικών σημειωμάτων και ενεργοποιεί ακόμα και τους πιο απαθείς παραλήπτες.

Best Practices

Μπορεί να προσφέρει στους χρήστες σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όλες τις πληροφορίες και τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται.

How-to Video

Αν σκοπεύετε να παρουσιάσετε ένα νέο προϊόν ή μια νέα υπηρεσία, τότε ένα επεξηγηματικό video αποτελεί την καλύτερη λύση.

Tutorials

Εκπαιδευτικά σεμινάρια ή προγράμματα διδασκαλίας, με σκοπό την σύντομη παρουσίαση που εξηγεί πώς λειτουργεί ή πως χρησιμοποιείται κάτι.

Corporate Video

Ένα εταιρικό video μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της φιλοσοφίας σας, να αυξήσει την αναγνωρισιμότητά σας και τέλος τις πωλήσεις σας.

Events

Το video είναι απαραίτητο για κάθε κοινωνική δράση της επιχείρησής σας. Κάντε την διαφορά και ανεβάστε τις εκδηλώσεις σας στα social media.

Συνεντεύξεις

Συνεντεύξεις τύπου, καλλιτεχνών και σημαντικών προσώπων είναι ένα υλικό που βοηθάει στο να χτίσετε authority και να δημιουργήσετε awareness στους χρήστες.

Τestimonials

Εκμεταλλευτείτε το video για να προβάλλεται τους ευχαριστημένους πελάτες ή συνεργάτες σας.

Promotion Video

Ένα video έχει τη «δύναμη» να αναδείξει πλήρως ένα προϊόν και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η MAKE AD ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στη Θεσσαλονίκη το 2018.

Οι βαλίτσες μας

Ένα από τα βασικά της πλεονεκτήματα είναι οι άνθρωποί της. Στις βαλίτσες μας κουβαλάμε τα ταξίδια μας, τις μουσικές μας, τις ταινίες που έχουμε δει, τις συζητήσεις που έχουμε κάνει. Μας ενώνει η Θεσσαλονίκη, ο καθένας με τον τρόπο του ανήκει σε αυτήν την πόλη.

Τολμάμε

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, μας αρέσει να τολμούμε και χαιρόμαστε με τα καλά αποτελέσματα που φέρνει η δουλειά μας. Ενημερωνόμαστε για όλα τα trends και οτιδήποτε νεότερο υπάρχει στο digital and social media marketing.

Πού απευθυνόμαστε;

Σε ιδιώτες, επαγγελματίες, επιχειρήσεις, σε εταιρείες, σε start up, σε οργανισμούς.

Πού στοχεύουμε;

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε και να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Θέλουμε να ενισχύσουμε την εικόνα σας, να αναδείξουμε τις δυνατότητές σας, να σας διαφοροποιήσουμε από τον ανταγωνιστή σας, να προβάλουμε έξυπνα το προφίλ σας και να αυξήσουμε το πελατολόγιο σας.

Διαφημιστικά video για Social media

Η ομάδα μας / Make Ad

Στα προτερήματά μας ανήκουν η δυναμική μας, η δημιουργικότητά μας και η ικανότητα υλοποίησης μεγάλων projects.

Μαρία Μπαγανά

Ηθοποιός

Παναγ. Τζουβαλέκης

Content Production, Posting

Αλέξης Φραγκιαδάκης

Video Producer, Post Production

Μίρα

Ρεπεράζ

Δημήτρης Αστραντίνης

Sound Designer, Music Composer

Κωστής Ζαφειράκης

Σενάριο-Σκηνοθεσία

Κώστας Καπλάνης

Διεύθυνση Φωτογραφίας

Αναστ. Κωνσταντινίδου

Σενάριο-Σκηνοθεσία

Corporate Video 90%
Events 75%
Συνεντεύξεις 75%
Product Promotion Video 85%
Webinars, Tutorials, Testimonials 70%
Fun Videos 80%

Tips / Συμβουλές σχετικά με το video στα social media

Εντάξτε το video στο περιεχόμενό σας, γιατί, όπως δείχνουν τα πράγματα, ως το 2025 το παγκόσμιο video traffic θα είναι το 80% όλου του internet traffic.

Βρείτε τον κατάλληλο τρόπο που ταιριάζει σε εσάς και την επιχείρησή σας, χρησιμοποιήστε τα live video, streaming video, testimonials πελατών, stop motion video, animated video, unboxing video και ό,τι άλλο σας εξυπηρετεί.

To video χρειάζεται και βοηθά σε όλο το customer journey: Awareness, Evaluation, Conversion, Retention, Advocacy.

Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο σε όλα τα στάδια, αλλά με διαφορετική στρατηγική περιεχομένου ανάλογα με το στάδιο που θέλουμε να στοχεύσουμε.

Οι περισσότεροι καταναλωτές, πριν αγοράσουν κάποια προϊόντα, συνηθίζουν να βλέπουν video, τα οποία τους βοηθούν στην τελική τους απόφαση και αγορά.

Και κάποιες χρήσιμες συμβουλές:

Τα video στο site μας πρέπει να είναι optimized. Κάνουμε τα ονόματα φιλικά.

Μειώνουμε το μέγεθος των αρχείων, ώστε να κατεβαίνει η σελίδα μας γρήγορα, αυτό βοηθάει και στο seo.

Βάλτε τα κύρια keywords της σελίδας σας ΚΑΙ στους τίτλους των video σας.

Βάζουμε links σε videο στο Facebook και στην περιγραφή των video μας στο YouTube (στο YouTube προσθήκη cards μέσα στο video).

Χρησιμοποιούμε το Live Video για συμβουλές στο Facebook και, όταν ανεβάζουμε video, πάντα προσθέτουμε copy + hashtags + κάποιο promo link!

Video μπορούμε να βάλουμε στα εξής μέσα: Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Vimeo, Tumblr, Pinterest, Instagram, Snap Chat, Reddit, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Επικοινωνία

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Βρισκόμαστε στην Αγίου Δημητρίου 99

  Θεσσαλονίκη

   

  Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.

  Τηλ.: 6946 506286

  Fax : 2310 860525

   

  Email

  Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας μήνυμα στο info@makead.gr

  θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

  © 2018 Make AD – Powered by Vision Computer Applications